Lonely Planet – tilgængelige rejser verden over

Det handler om tilgængelige samfund

Et godt samfund er indrettet så vi kan handle og agere på flere forskellige lag. I realiteten er det indrettet for de fleste mennesker. Uheldigvis vil der altid sidde en gruppe mennesker, som føler sig overset og glemt.

Med et handicap er der ofte forhindringer, store som små. For nogle er det ganske ubetydeligt, mens det for andre kan være enden på noget, inden det er begyndt.

Med et handicap i bagagen vil der være forhindringer mange steder. Er man født med et handicap, er det noget man er vant til, men stadig et irritationsmoment, da man gerne vil være så uafhængig af andres hjælp, altså være så selvhjulpen som muligt.

Derudover ønsker handicappede sig nøjagtig samme frihed til, at kunne bevæge sig rundt i enten sit eget samfund, eller på rejser verden over.

© AArhusPilot.com | Kirsten K. KesterSpottet af Lonely Planet

Lonely Planet hjælper

I 2016 startede Lonely Planet det de kalder World accessible travel online resources – altså tilgængelige rejser verden over.

I den anledning får Lonely Planet øje på Aarhus Pilot.
Aarhus Pilot er min tidligere blog, om god tilgængelighed i Århus. I dag er bloggen fusioneret med denne blog, Mit Livs Rejser, og du kan finde indlæg hér på bloggen, under hashtagget God Adgang.
Glad er jeg, da Aarhus Pilot er at finde på Lonely Planets database, over hjælp til flere tilgængelige rejser rundt i verden.

Lonely Planet skriv @ Kirsten K Kester | MitLivsRejser.com
Lonely Planet skriver et par ord om Aarhus Pilot