Stilstand

DRØMME OG EVENTYR

Mit liv skal helst være tætpakket med eventyr, drømme og oplevelser. Jeg har altid stræbt og knoklet for, at rejser, kunst og skriverier skal fylde mit liv, og til al held kan jeg sige det er lykkedes temmelig godt.

KØRESTOL OG HANDICAP

I modsætning til folks umiddelbare reaktion, har min kørestol aldrig gjort mig handicappet. Min kørestol- og handicap Arthrogryposis Multiplex, har sjældent hindret mine drømme, (og de har altid været næsten astronomiske). Mit handicap og kørestol er blot en del af mit liv, som jeg integrerer i mit daglige virke, i mine drømme og på mine rejser — aldrig en forhindring.

Utallige sygdomme har derimod påvirket min tilstand, medført stilstand, og hindret både min dagligdag, kunsten, skriverierne, og ikke mindst rejserne.

Flg. er et lille udpluk:

ENDOMETRIOSE

Siden teen årene har Endometriose givet mig afsindige smerter, og anledning til flere operationer.

HJEMMERØVERIET

Sammen med en ven i Zimbabwe, udsættes jeg i 2006 for væbnet hjemmerøveri, i hans hus. Det foregik med machetter og pistol, og tog flere timer. Foruden min vens og mine egendele, bliver mit fundament i livet berøvet — min tiltro til mennesket smuldrer. Aadskillige år efterfølgende, har jeg det utrolig svært med PTSD, posttraumatisk stress.

Året efter min voldsomme oplevelse i Zimbabwe, er jeg tilbage som øjenvidne i en retssag i Zimbabwe, mod de to af de fire, der bryder ind. Det er en surrealistisk, og brutal oplevelse, der som en ekstra lille krølle på halen, ender med malariablodtransfusion, og lungebetændelse som stadig giver mig gener.

POSTCOMMOTIONELT SYNDROM

En portion lykke og held, er hvad jeg har øverst på min ønskeseddel. Det har været nogle hårde og barske år efter hjemmerøveriet i Zimbabwe. Det ligger tilsyneladende ikke i kortene, da jeg i maj 2014 nu også får langvarig hjernerystelse/ PSC (Postcommotionelt syndrom).
PCS betyder mit liv, mere eller mindre, er sat på stand-by i mere end tre år — det er benhårdt, og jeg kæmper stadig for at blive rask, og komme tilbage til livet.

Stilstand @ Kirsten K Kester | MitLivsRejser.com
Med håb og drømme, skaber vi en fremtid, som driver lysten til, at kæmpe videre.

Du kan læse mere om min tilstand- og stilstand, hvis du kigger flere af mine historier.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s